Jordi Sarrió Albert

Jordi Sarrió AlbertNaix a Benissoda al 1982. Inicia els seus estudis musicals de percussió de la mà de Pep Soler a l’Escola Municipal de Música d’Albaida .Realitza els estudis de Grau Mitjà al Conservatori Professional d’Ontinyent amb els profesor Romuald Gassó i Pep Soler. Continua els estudis superiors al CSM “ Joaquin Rodrigo” de València amb els profesor Manel Ramada i Manolo Tomás, per acabar traslladant-se al RCSM Madrid, on acaba els seus estudis superiors amb José Luis Alcaín.

Al mateix temps estudia en l’academia de percussió” Madrid Okho” amb els professors Raul Benavent, Esaú Borredà ,Enrique Llopis i Javier Benet. Ha estudiat a l’APV de Villena amb professors com : Esteban Morales ,Grati Murcia i Paco Cherro i ha realitzat cursos de perfeccionament amb professors com: J Salvador Chapi, Juanjo Guillem ,Eric Sammut, Gaston Silvestre, Rafa Más, Juanjo Rubio, Jean Geoffroy.

Estudia bateria amb Felip Santandreu, Paco Cherro i percussió llatina amb Jordi Rodríguez. El curs 2011-12 realitzà el postgraduat en l’especialitat de percussió orquestral al Conservatori Superior d’Aragó (Saragossa) amb els professors Gustavo Gimeno, Wieland Wetzel, Paco Inglés, Lorenzo Ferrandiz i Cesar Peris.

Ha estudiat direcció de banda amb Jose Rafael Pascual Vilaplana, Ramón Garcia i Tomás Gilabert

Ha sigut membre de la Jove Orquestra de Castelló (JOSC) Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana (JOGV) Orquestra Filhamònica de la Universitat de València(OFUV) i Orquestra del RCSM de Madrid i ha col.laborat amb l’Orquestra del Conservatori Superior de Salamanca, Orquestra de la Universitat Complutense de Madrid i amb la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC) ,també participà com a percussionista en el Programa Infantil de Música Escènica “Padre Soler”de la Universitat Carlos III de Madrid realitzant una òpera pedagògica anomenada “La Cenicienta” on va realitzar una gira per tota la Comunitat de Madrid i Castella la Manxa.

En l’àmbit professional ha tocat i col.labora amb l’Ensemble Nacional d’Espanya de Música Contemporànea (ENEMC) Orquestra Clàssica de Madrid ,Orquestra d’Extremadura (OEX), l’Orquestra Simfònica de RTVE i amb l’orquestra de Valencia (OV)

En l’actualitat imparteix classes de percussió a l’Escola de Música” Amancio Amorós” d’Agullent, a l’Escola de Música ”Da Capo” d’Albaida, a l’Escola JJ. MM de la Vall d’Albaida i a l’Escola de Música” José María Ferrero” de la Societat Unió Artística Musical d’Ontinyent.

Realitza el 2n nivell del curs de formació de profesor IEM amb Emilo Molina, Pedro Cañada, Silvia Raposo i Ana Lopez i viatja a Amsterdam a ampliar estudis de repertori orquestral, especialitzant-se en timbals, amb Marinus Komst