Luís Belda Cerdá

Luís Belda CerdáLuis Belda Cerdà naix a Ontinyent (València) l’11 de Juliol de 1992. Als 7 anys comença els seus estudis musicals a l’escola de música “Jose Maria Ferrero Pastor” d’Ontinyent on va cursar grau elemental i dos anys d’armonia amb els professors: Mila Rosa Molina Moscardó, José Ureña Eiras i Kike Soler Navarro. I en el seu instrument el trombó amb els professors: Francisco Nájera Perona i Vicent Ibars Guerrero.

Al 2007 entra a formar part de la Banda Juvenil de la Societat Unió Artística Musical d’Ontinyent i en 2009 entra com a component de la banda gran d’aquesta societat.

En setembre de 2015 per a ampliar els seus estudis musicals entra al Conservatori Professional de Música d’Ontinyent al Grau Mitjà amb els professors: Maria José Botella (Llenguatge Musical), Jesús Gascó Clar (Trombó) i Vicent Simó (Banda).

Direcció :
En març de 2015 dirigeis l’Agrupació Musical Serpis per estrenar el seu Pasdoble A l’AGRUPACIÓ MUSICAL SERPIS d’ALCOI en el concert d’exaltació de Música de Moros I Cristians d’Alcoi.

En juliol del mateix any cursa el CURSO DE DIRECCIÓN MUSICAL “CIUTAT D’ONTINYENT 2015” impartit pel mestre Enrique García Asensio.

Composició :
En el camp de la composició ha escrit varies obres per al món de la festa de Moros I Cristians.
Dels seus seus treballs la marxa cristiana GRÀN ASTUR (dedicada a Joanvi Martinez i Ballester 1er Tró 2013 per la comprsa Asturs d’Ontinyent ), està gravada al CD “EL GUARDIÀ” interpretat pel Cercle Musical Primitiva d’Albaida. Així mateix el pasdoble A l’AGRUPACIÓ MUSICAL SERPIS d’ALCOI està gravat en directe en el CD “Concerts d’exaltació de la Música Festera 2015”.

Comentarios cerrados.