Rafael Revert Huerta

Rafael Revert HuertaRafa Revert Huerta naix el 27 de setembre de 1994 a Ontinyent. Als 6 anys comença els seus estudis musicals a l’Escola de Música Jose Mª Ferrero Pastor d’Ontinyent.

Un any després s’iniciarà en el trombó de pistons amb Francisco Nájera, i més tard en el trombó de vares amb el mateix mestre. Als 10 anys començà els seus estudis al Conservatori Professional de Música d’Ontinyent, amb el mestre Jesús Gascó.

Als 13 anys tornà a l’Escola de Música Jose Mª Ferrero Pastor, per tal de continuar els seus estudis professionals amb el mestre Vicent Ibars.

Els seus estudis musicals es complementen amb classes magistrals de Juan Navarro, trombonista solista de l’Orquestra Simfònica Ciutat d’Elx; i la participació en diferents grups, com el grup de càmera el Tossalet, ONTIBRASS ENSEMBLE, Brass Quintet d’Ontinyent. I col•laboracions en concerts amb diferents bandes del territori valencià.

Actualment és membre del grup “El Elefante Bohemio”, un grup que naix al 2012 gràcies a la inquietud d’un joves músics, amb la creació de cançons de tot tipus: funky, ska, reggae, amb ritmes cubans, etc.; i han fet concerts a València, Ontinyent, etc. També és membre actiu de la Colla de Campaners d’Ontinyent.

Pel que fa als seus estudis actuals, cursa primer del grau d’Història a la Universitat de València, el qual compagina amb l’estudi musical, cursant tercer del grau professional. A banda dels estudis, és músic de la Banda de Música i Banda Juvenil de la Societat Unió Artística Musical d’Ontinyent.