Noves incorporacions a la Banda Simfònica

Com és tradició, la festivitat de Santa Cecilia és el moment en el qual presentem als nous músics que incorporem cada any a la nostra Banda Simfònica.

Enguany són onze els músics que tenen la formació musical requerida i els que, a més, han passat les proves del jurat qualificador, format pels nostres directors Ramon Garcia i Soler, Rubén Penadés Silvestre i David Castelló Silvestre.

Enhorabona a Joan Pastor, Adrián Soler, Joan Tolsá, Iván Conca, José Donat, Ricardo Torras, Isaac Biosca, Pau Gironés, Marta Vañó, Pau Ferrero i Hugo Revert. Ells són el nostre combustible i la nostra raó de ser com a entitat musical cultural i educativa.

Oficialment és en la celebració del concert de Santa Cecília al mes de novembre quan, de manera tradicional, inicien el seu camí amb la primera banda, però des de ja mateix acudiran als assajos dirigits pel nostre director Ramon Garcia i Soler.

Enhorabona a tots i cadascun de vosaltres i a totes les vostres famílies, a tots vos rebem amb els braços oberts i estem encantats que s’uniu a la gran família que forma aquesta Societat Musical.

Continuem creixent en quantitat i qualitat!

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.