David Castelló Silvestre, nuevo director de la Banda Juvenil

 

David Castelló Silvestre, nuevo director de la Banda Juvenil de la Societat Unió Artística Musical de Ontinyent

El jove músic d’Ontinyent ha estat escollit per dirigir la Banda Juvenil de la Societat Unió Artística Musical d’Ontinyent d’ara endavant després del comiat de l’anterior director, Jordi Fuster, a l’emotiu concert de Primavera que la Societat Unió Artística Musical va oferir el passat 13 de maig al Teatre Echegaray d’Ontinyent.

David Castelló Silvestre, qui amb 23 anys agafa el relleu a la direcció de la Banda Juvenil de la Societat Unió Artística Musical d’Ontinyent, és un músic, format i crescut a l’entitat, i que destaca pel seu nivell de formació musical.

El nou director de la Banda Juvenil tindrà un doble objectiu en esta nova responsabilitat, que será formar adequadament als joves músics de la Banda Juvenil així com transmetre els valors i la personalitat propia de la Societat Unió Artística Musical d’Ontinyent.

Desde la Societat Unió Artística Musical li dessitgem tota la sort a David Castelló Silvestre en esta nova etapa que inicia amb la Banda Juvenil de la Societat Musical, esperant que seguixca el camí iniciat al 1997 per Jesús Barberá Fontana i amplificat per Jordi Fuster Pérez fins a maig de 2017.

_________________________

David Castelló Silvestre, nuevo director de la Banda Juvenil de la Societat Unió Artística Musical de Ontinyent.

El joven músico de Ontinyent ha sido elegido para dirigir la Banda Juvenil de la Societat Unió Artística Musical de Ontinyent en adelante después de la despedida del anterior director, Jordi Fuster en el emotivo concierto de Primavera que la Societat Unió Artística Musical de Ontinyent, ofreció el pasado 13 de mayo en el Teatro Echegaray de Ontinyent.

David Castelló Silvestre, quien con 23 años coje el relevo en la dirección de la Banda Juvenil de la Societat Unió Artística Musical de Ontinyent, es un músico formado y crecido en la entidad y destaca por su nivel de formación musical.

El nuevo director de la Banda Juvenil tendrá un doble objetivo en esta nueva responsabilidad, que será la de formar adecuadamente a los jóvenes músicos de la Banda Juvenil así como transmitir los valores y la personalidad propia de la Societat Unió Artística Musical de Ontinyent.

Desde la Societat Unió Artística Musical le deseamos toda la suerte a David Castelló Silvestre en esta nueva etapa que inicia con la Banda Juvenil de la Sociedad Musical, esperando que siga el camino iniciado en 1997 por Jesús Barberá y amplificado por Jordi Fuster hasta mayo de 2017.

 

Marcar como favorito enlace permanente.

Deja una respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.