Final de curs a l’escoladmúsica / Final de curs a l’escoladmúsica

Final de curs a l’escoladmúsica “José Mª Ferrero Pastor, de la Societat Unió Artística Musical d’Ontinyent

El final de curs s’apropa a l’escoladmúsica “José Mª Ferrero Pastor, escola de música de la Societat Unió Artística Musical d’Ontinyent, i s’estan ultimant els preparatius de dos esdeveniments importants.

Concert extraordinari amb Orquestra, Cor i Actors

Des de l’escoladmúsica “José Mª Ferrero Pastor” s’ha preparat per a este mes de juny un concert amb l’obra “Els Ratolins i Mozart”, una adaptació de diferents obres de Wolfgang Amadeus Mozart per a Orquestra i Cor amb la intervenció també d’actors.

Serà interpretada pels músics de les Orquestres de l’Escola de Música de la Societat Unió Musical de Carlet, l’Orquestra Subitus d’Aielo de Malferit, i els de la nostra Orquestra Simfònica.

A més a més el Cor estarà format pels membres del Cor de la escoladmúsica “José Mª Ferrero Pastor” i components de la Banda Juvenil de la Societat Unió Artística Musical d’Ontinyent, i finalment, els actors formen part del grup de Teatre de Llombrígol Rondallaire d’Aielo de Malferit que s’ocuparan de la narració de l’obra.

L’obra serà interpretada al mes de juny en tres ocasions, a Carlet, Aielo i Ontinyent:

  • A Carlet, el divendres 2 de juny, a les 20:00 h al Teatre Giner.
  • A Aielo de Malferit, el dissabte 3 de juny a les 20:00 h a l’Auditori Municipal
  • A Ontinyent, el dijous 15 de juny a les 20:00 h al Teatre Echegaray

Final de curs a l’escoladmúsica “José Mª Ferrero Pastor

A banda de esta extraordinària activitat, a més a més l’escoladmúsica “José Mª Ferrero Pastor” realitzarà dues audicions per a concloure el curs 2016-2017.

Per una banda, el divendres 23 de juny, a les 20:00 h a la Sala d’Assaig de la Societat Unió Artística Musical d’Ontinyent tindrà lloc l’audició final de Curs de l’Orquestra Simfònica de l’escoladmúsica “José Mª Ferrero Pastor”, i per altra banda, el dijous 29 de juny a partir de les 19:30 h al Salo d’Actes del Centre Cultural de Caixa Ontinyent, tindrà lloc l’audició final de curs a càrrec de l’Alumnat de l’escoladmúsica “José Mª Ferrero Pastor”.

Matrícula oberta

També s’informa que a partir del dia 15 de juny s’obrirà la matricula per al Curs 2017-2018, 22 curs de l’escolademúsica de la Societat Unió Artística Musical des de que iniciarà la seua activitat al Curs 1996-97 com a Escola de Música inscrita en el Registre de Centres Docents de la Conselleria d’Educació.

_________________________________

Final de curso en la escoladmúsica “José Mª Ferrero Pastor”, de la Sociedad Unió Artística Musical de Ontinyent

El final de curso se acerca a la escoladmúsica “José Mª Ferrero Pastor”, escuela de música de la Societat Unión Artística Musical de Ontinyent, y se están ultimando los preparativos de dos acontecimientos importantes.

Concierto extraordinario con Orquesta, Coro y Actores

Desde la escoladmúsica “José Mª Ferrero Pastor” ha preparado para este mes de junio un concierto con la obra “Els Ratolins i Mozart”, una adaptación de diferentes obras de Wolfgang Amadeus Mozart para Orquesta y Coro con la intervención también de actores.

Será interpretada por los músicos de las Orquestas de la Escuela de Música de la Societat Unió Musical de Carlet, la Orquesta Subitus de Aielo de Malferit, y los de nuestra Orquesta Sinfónica.

Además el Coro estará formado por los miembros del Coro de la escoladmúsica “José Mª Ferrero Pastor” y componentes de la Banda Juvenil de la Sociedad Unión Artística Musical de Ontinyent, y finalmente, los actores forman parte del grupo de Teatro de Llombrígol Rondallaire de Aielo de Malferit que ocuparán de la narración de la obra.

La obra será interpretada en el mes de junio en tres ocasiones, en Carlet, Aielo y Ontinyent:

  • En Carlet, el viernes 2 de junio, a las 20:00 h al Teatro Giner.
  • En Aielo de Malferit, el sábado 3 de junio a las 20:00 h en el Auditorio Municipal
  • En Ontinyent, el jueves 15 de junio a las 20:00 h al Teatro Echegaray

Final de curso en la escoladmúsica “José Mª Ferrero Pastor”

Además de esta extraordinaria actividad, la escoladmúsica “José Mª Ferrero Pastor” realizará dos audiciones para concluir el curso 2016-2017.

Por un lado, el viernes 23 de junio, a las 20:00 h en la Sala de Ensayos de la Societat Unió Artística Musical de Ontinyent tendrá lugar la audición final de Curso de la Orquesta Sinfónica de la escoladmúsica José Mª Ferrero Pastor, y por otro lado, el jueves 29 de junio a partir de las 19:30 h en el Salón de Actos del Centro Cultural de CaixaOntinyent, tendrá lugar la audición final de curso a cargo del Alumnado de la escoladmúsica “José Mª Ferrero Pastor”.

Matrícula abierta

A partir del día 15 de junio se abrirá la matricula para el Curso 2017-2018, 22 curso de la escolademúsica de la Sociedad Unión Artística Musical desde que iniciará su actividad en el Curso 1996-97 como Escuela de Música inscrita en el Registro de Centros Docentes de la Consellería de Educación.

Marcar como favorito enlace permanente.

Deja una respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.