Festival de Artes Escénicas “Poble Nou Endins”

CartellPobleNouEndins2016 wEl jueves 14 de enero empezamos nuestras actividades programadas. En este caso será una participación de los alumnos de la Escuela de Música José Mª Ferrero Pastor en el Festival de Artes Escénicas “Poble Nou Endins”.

Será a les 18,30 h i a les 19,00 h en el Carrer Tomás Valls, 12, pta 7.

Adjuntamos carta de presentación:

“Benvolgudes amigues, benvolguts amics, Ens posem en contacte amb vosaltres per tal de convidar-vos a participar d’una iniciativa en la qual ens hem volgut implicar. Es tracta de POBLE NOU ENDINS, un festival d’arts escèniques que tindrà lloc a l’interior dels habitatges i seus socials del barri de Poble Nou.
Aquest festival té un doble objectiu. D’una banda, busca posar en el punt de mira un dels barris històrics d’Ontinyent per tal de reclamar la recuperació d’aquest en tots els sentits possibles. I d’altra banda, oferir una programació cultural variada, de qualitat i innovadora.
Així que ens hem volgut sumar aportant una proposta artística per a la programació d’Artistes en Formació. De manera que el proper dijous 14 de gener el Centre Budista d’Ontinyent (Tomàs Valls, 12, pta 7) acollirà el concert de l’alumnat de l’Escola de Música Jose Mª Ferrero. Hi podreu gaudir de peces variades i de l’actuació del Conjunt Vocal amb una coreografia pròpia.
L’entrada és lliure i gratuïta i podeu assistir a una de les dues sessions que oferiran. Una a les 18:30h i l’altra a les 19h.
Així mateix, vos deixem l’enllaç del bloc del festival on podreu trobar tota la informació actualitzada: www.poblenouendins.blogspot.com
Comptem amb vosaltres!
Salutacions


Casal Jaume I de la Vall d’Albaida – ACPV
Carrer Joan XXII, 10 (entrada per Ramon Llin). Ontinyent
962383751
valldalbaida@acpv.cat
www.casalvalldalbaida.blogspot.com

 

tríptic botigues planol w tríptic portada espectacles w

 

Comentarios cerrados.