Festes de Moros i Cristians d’Ontinyent 2022

El dijous 25 d’agost s’iniciaven les nostres Festes de Moros i Cristians, amb l’Entrada de Bandes, l’acte que honora i dignifica a les societats musicals oficials que participen a les nostra Festa.

Després d’uns anys de pandèmia, vam tornar a viure aquesta desfilada i l’emblemàtic acte de la interpretació de Chimo a la plaça Major. Enguany, Jaume Santonja, director de renom internacional i músic de la casa, va dirigir als més de 1000 músics que van interpretar la marcha mora Chimo, himne de la nostra Festa de Moros i Cristians d’Ontinyent.

Aquest any ha sigut un uny ple d’actes, doncs hem acompanyat com cada any, a la comparsa Chanos d’Ontinyent i, com a banda oficial 2022, a la junta de govern i altres actes de la Societat de Festers.

En posteriors dies festius, per ser, tal i com hem comentat abans, la banda oficial de la Societat de Festers en 2022, La Unió ha participat en tots els actes. Ha sigut un any exigent per tal de poder acudir a tot i mantindre l’alt nivell que mereixen les nostres Festes: Pregó, Entrada de Bandes, Entrada, Baixada, Dianes, Processò, Desfilada Final, Pujada, esmorzars, dinars i sopars, van estar sempre amb la presència dels músics de La Unió.

A més a més, un xicotet grup de músics de la casa, acompanyats pel Nou Orfeó d’Ontinyent, van enriquir musicalment tant la Missa Major al Santíssim Crist de l’Agonia com la Missa de Dobla, totes dos a l’església de Sant Carles. Entre d’altres obres, van interpretar la Missa “In te domine speravi”, que el Mestre Rafael Martínez Valls va dedicar al Crist de l’Agonia.

 

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.