Ricardo Montés guanya el concurs per al logo del nostre 75 Aniversari

 
 
 
El matí de dissabte 28 de maig, un jurat qualificat compost per quatre professionals del disseny gràfic, la pre-impressió i el disseny tèxtil, han realitzat les valoracions i votacions per tal de decidir el logotip guanyador.
Els membres del jurat han revisat els nombrosos treballs presentats i han analitzat pros i contres de cadascun d’ells. Posteriorment, han emès les seues opinions, materialitzades en unes puntuacions que han estat molt renyides.
Com a pas final, aquestes puntuacions s’han sumat a les ja emeses pels músics de la societat musical dissabte passat, resultant guanyador un dels logotips, de manera molt competida amb altres treballs. Cal esmentar el bon nivell general de totes i cadascuna de les propostes enviades.
Una vegada obert el sobre amb el pseudònim corresponent al logo, ha resultat ser l’ontinyentí Ricardo Montés Oviedo, vinculat també el món del disseny gràfic.
El logotip es mostrarà en societat dissabte 3 de juliol, en l’acte de presentació del 75 Aniversari de La Unió, que tindrà lloc en les noves instal·lacions de Museu del Tèxtil (antiga fàbrica de Revert).
Des d’ací mostrem la nostra gratitud a tots els participants i donem l’especial enhorabona a Ricardo Montés, a qui se li atorgarà el premi en l’acte anteriorment esmentat.
Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.