Segon Premi al I Certamen de Bandes del Pinós

La nostra Banda Simfònica ha aconseguit el Segon Premi al Certamen Nacional de Bandes del Pinós.
Enhorabona al col·lectiu de músics per l’esforç als últims mesos. Estem avançant molt ràpid en el camí començat amb el nostre mestre Ramon Garcia i Soler, a qui donem la més efusiva enhorabona per a aconseguir el premi al Millor Director en aquest mateix certamen.

La banda Societat Musical ‘La Armónica’ de Cox, dirigida per Gonzalo Berná Pic, es va alçar amb el primer premi. El tercer premi s’atorgava a la Asociación Banda de Música de Calasparra, dirigida per Julián Andreo Jiménez.

El certamen naix dins de les commemoracions del 90 aniversari de la Societat Unió Lírica Pinosense, amb el propòsit de contribuir a mantenir la música de banda en essència i recordar la figura del percussionista pinosero Andrés Vidal.

El jurat va estar integrat per tres professionals de reconegut prestigi: Santiago Quinto Serna, compositor de l’obra obligada ‘Orión’ i director de la Unión Musical ‘La Aurora’ d’Albatera; Carlos Garcés Fuentelsaz, director de la banda ‘Santa Cecilia’ de Cullera i l’orquestra simfònica de la mateixa societat, i Henry Addams, director principal de l’orquestra simfònica de Castelló. Els tres han tingut en compte per a la seua valoració aspectes com l’afinació, interpretació, tècnica i sonoritat.

 

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.