Publicacions

 

La Societat Unió Artística Musical publica anualment des de 1983 el Programa-Revista de Santa Cecília, en el qual a més de la programació prevista per a la celebració de la festivitat, es publiquen diferents apartats commemoratius i articles d’opinió. També es publica la relació dels nous músics que s’incorporen a la Banda de Música de la Societat Unió Artística Musical, així com la programació de la festivitat de Santa Cecília i els programes dels diferents concerts que tenen lloc.

Aquest Programa-Revista es pot editar gràcies a la col·laboració de nombrosos comerços i empreses que col·laboren perquè els associats de la Societat Musical puguen tenir tots els anys aquesta benvolguda edició.

D’altra banda, la Societat Unió Artística Musical i Caixa Ontinyent van publicar en 1996, en commemoració del cinquanta aniversari de la fundació de la Societat Musical, un llibre en el qual es recopilava la història de la mateixa en aqueixos 50 anys d’existència. El llibre escrit per José Vicente Gil Penadés i Rafael Reig Sarrió es va titular “1946 – 1996 Societat Va unir Artística Musical d’Ontinyent. La seua història”.

llibre