El Quintet Aulos Madrid va actuar a Ontinyent

El prestigiós Quintet Aulos Madrid va actuar a Ontinyent el 29 d’abril. Magnífica i exclusiva l’oportunitat que vam tindre per tal de gaudir d’aquest quintet clàssic de talla internacional, que actua només en importants escenaris. El componen Álvaro Octavio (flauta), José María Ferrero (oboè), Enrique Pérez (clarinet), Javier Bonet (trompa) i Vicente Palomares (fagot). Els cinc són músics solistes de l’Orquestra Nacional d’Espanya.

Aquest quintet de vent, fundat en 1990 al si de la pròpia orquestra, ha destacat no sols per la seua participació en multitud de cicles de cambra, sinó també per la col·laboració en activitats pedagògiques, estrenes d’obres de compositors contemporanis, etc. Ha realitzat diverses gires, tant a nivell nacional com internacional, sent l’última la realitzada al desembre de 2021 a Dubai.

Per a nosaltres va ser un orgull que aquest quintet de primer nivell actuara a Ontinyent, ja que un dels seus components, José María Ferrero de la Asunción, és membre de la nostra societat musical i pertany a una saga familiar de músics àmpliament coneguda.

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.