Concert de Cloenda del 75 Aniversari

El divendres, 1 de juliol, a les 22.30 hores, vam viure una inoblidable nit d’estiu. La plaça Major va ser l’escenari perfecte per a tancar aquest 75 Anivesari, que va finalitzar amb un magnífic concert en el qual van brillar els nostres músics i van posar la guinda els solistes, els de la casa i els provinents de la Virginia Tech University. També vam rendir merescut homenatge a María Javaloyes, una de les nostres components, que va acomplir 25 anys de fidelitat a aquesta, la seua estimada Unió.

L’acte va ser magníficament conduït pel nostre subdirector, Rubén Penadés, que va saber mantenir l’atenció sobretot allò que el nombrós públic assistent escoltava. Va haver-hi també paraules d’agraïment de Rafael Soler, el nostre president, cap a Kapitalia Inmobiliaria, empresa que està fent costat a la nostra societat musical en aquest últim any, i cap a l’Ajuntament d’Ontinyent especialment en la figura d’Alex Borrell, regidor de Cultura. Kapitalia va lliurar un detall a la societat musical, materialitzat en un corbatí que va ser imposat a la bandera oficial de la mateixa mà del seu gerent Salva Palau.

Com a colofó a l’exquisit programa interpretat i brindis final del 75 Aniversari, les veus de Maria Oviedo i de Brian Thorsset van acompanyar a la banda simfònica en l’arxiconegut “Brindisi” de La Traviata, de Verdi.

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.