Presentació del 75 Aniversari i del logotip commemoratiu

L'acte va ser al Palau de La Vila, amb nombrós públic assistent

Dissabte 3 de juliol a les 20h, al incomparable lloc del Palau de La Vila, vam encetar el que serà un any de celebració. En un acte, amb nombrós públic assistent, conduït pel nostre secretari Valen Bataller, vam conèixer el que serà el logotip que ens identificarà des de juliol de 2021 a juliol de 2022. Aquest logo ha sigut el guanyador del concurs al que van optar els nombrosos treballs presentats. Al creatiu ontinyentí Ricardo Montés Oviedo, autor d’aquesta obra, se li va fer entrega del premi i va dedicar unes paraules d’agraïment.
Posteriorment, el secretari de La Unió va explicar al públic assistent, desglossada, tota la programació del 75 Aniversari.
L’acte va estar amenitzat amb obres clàssiques d’una alta qualitat interpretativa, amb la veu del contratenor Luis Belda Cerdá, la guitarra de Ramon Garcia i Soler i les mans de Ferran Martínez Silvestre al piano. Tots músics de la casa.
El plat fort de l’aniversari serà el dissabte 10 de juliol de 2021, amb un extraordinari concert a la Plaça Major d’Ontinyent.
 
 
 
 
 
Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.