Concert III Memorial Mestre Ferrero 2022

El divendres 29 de juliol, vam celebrar la tercera edició del Memorial Mestre Ferrero. Com que té una ubicació diferent cada any, enguany va ser a la plaça de la Coronació (Barranquet) on la nostra banda simfònica va oferir al poble uns minuts de vertadera exaltació de la música festera de José María Ferrero Pastor.

En aquesta tercera ocasió, la presentadora va ser Àngels Muñoz Rovira, Regidora de Festes i Tradicions, festera dels Moros Marinos, músic de professió i descendent d’una família d’antics i estimats components de La Unió.

Ramon Garcia i Soler va dirigir el concert en una plaça plena d’un públic entusiasta i amant de la música que el Mestre Ferrero va deixar com un llegat purament fester i ontinyentí. La regidor de Festes i Tradicions, Àngels Muñoz Rovira, va presentar el concert. Durant l’acte, va recordar de manera emotiva al seu avi, músic de la banda, i la seua estreta relació amb el Mestre.

A l’acte van acudir representants municipals i d’associacions locals, així com una representació de la filà Cids d’Alcoi, els quals tenen una especial estima al Mestre Ferrero des de fa molts anys.

L’acte estava inclòs en la Programació Cultural de l’ajuntament, així com en la campanya Excel·lent, un projecte de suport a les agrupacions musicals promogut per la Diputació de València.

 

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.